Mirë se vini te Baki Automobile – Partneri Juaj për Volkswagen
Partneri juaj Eksklusiv për SEAT

Happy Summer

“HAPPY SUMMER”

Baki Automobile në bashkëpunim me Raiffeisen Leasing dhe kompaninë e sigurimeve Illyria, ka përgaditur për një ofertë speciale për veturat Volkswagen dhe Seat.
Të gjithë klientët që shfrytëzojnë këtë fushatë për blerjen e veturës së re përfitojnë:

– INTERES PREFERENCIAL!
– ALL INCLUSIVE!
– REGJISTRIMI DHE SIGURIMI I PARË – GRATIS!
– KASKO PËR VITIN E PARË – GRATIS!
– GARANCIONI I VAZHDUAR – GRATIS!

Oferta vlen deri me 20 Tetor 2017.

Për më tepër informata ju lutemi kontaktoni në 038/600 041; 042; 043; apo na vizitoni në autosallonin tonë (Magjistralja Prishtinë – Ferizaj km5).

Back to top