Mirë se vini te Baki Automobile – Partneri Juaj për Volkswagen
Partneri juaj Eksklusiv për SEAT

TAKOHUNI ME MENAXHMENTIN

Baki Abdullahu

Baki Abdullahu

Drejtor gjeneral / CEO

Haki Abdullahu

Haki Abdullahu

Menaxher i departamentit të servisit

Avni Abdullahu

Avni Abdullahu

Pranues dhe koordinues i servisit

Fatjon Gashi

Fatjon Gashi

Procesues i garancioneve të pjesëve dhe automjeteve

Eren Bekteshi

Eren Bekteshi

Menaxher i shërbimeve të transportit

Back to top