Mirë se vini te Baki Automobile – Partneri Juaj për Volkswagen
Partneri juaj Eksklusiv për SEAT

Rreth Nesh

17 vjet të “Volkswagen Baki Automobile” në Kosovë

 Autoshtëpia “Baki Automobile -Volkswagen”, që lirisht mund të quhet një copëz e Gjermanisë në Kosovë, ka shënuar 17 vjetorin e funksionimit të saj në Kosovë.

Me rastin e shënimit të 17 vjetorit të punës së “Baki Automobile-Volkswagen ”, në ambientet e saj, ishin të pranishëm mbi 570 mysafirë, në mesin e tyre zëvendësambasadorja e Gjermanisë në Kosovë, Christina Gehlsen, përfaqesuesi i Volkswagen, Martin Wienerreuther, Management Officer U.S. Ambasada Prishtinë, Michael Greer, drejtues të Odës Ekonomike Gjermano Kosovare, të Odës Ekonomike të Kosovës, deputetë, ministra e zëvendësministra dhe Klientët e Baki Automobile – Volkswagen.

objekti1

  • Baki Automobile është lider për shitje dhe servisim të veturave në Kosovë, si dhe përfaqësues i autorizuar për shitje dhe distribuim të brendit Volkswagen dhe Škoda.
  • Baki Automobile vepron nga viti 1999 dhe gjatë këtyre 15 viteve përvoja e sjellur nga Gjermania që nga vitet e ’70-ta ka bërë që Volkswagen të jetë brendi më i kërkuar në tregun e Kosovës.
  • Gjatë kësaj periudhe autoshtëpia Baki Automobile ka importuar vetëm produkte dhe pjesë origjinale të Volkswagen dhe Škoda. Zgjerimi i aktivitetit të veprimtarisë dhe numri i madh i klientëve kërkoi detyrimisht edhe shtimin e punës, shtimin e numrit të punëtorëve, perfeksionimin e tyre në fusha të caktuara, blerjen e aparaturave speciale dhe zgjerimin e hapsirës punuese.

Në qershor të vitit 2008 u përurua objekti i ri i pari në Ballakan dhe i dyti në Europë “Modul konzept” në magjistralen Prishtinë – Ferizaj, objekt ky i licencuar nga Volkswagen AG.

Klientelës sonë fillimisht ju ofrohet parkingu me sipërfaqe 1500m². Në hyrje të showroom-it ekspozohen modelet më të reja të veturave Volkswagen dhe prezantimi i tyre bëhet nga personeli i specializuar për shitje.

Pranimi i klientelës për servisim dhe riparimin/ngjyrosjen e karoserisë gjithashtu bëhet nga personeli i specializuar me përvoj 25 vjeçare.

Hapsira e mirëmbajtjes, servisimit dhe riparimit të automjeteve përfshinë sipërfaqe rreth 2000m². Në pjesën qëndrore janë 20 vende pune me vinça të kategorive të ndryshme.

Në pjesën e dytë të objektit bëhet pastrimi gjeneral i veturave ndërsa në pjesën e tretë janë instaluar paisje speciale për riparim dhe ngjyrosje të veturave të dëmtuara.

  • Depoja e pjesëve rezervë zë sipërfaqe prej 500m² ku janë në dispozicion mbi 15.000 pjesë rezervë origjinale. Në këtë objekt kolosal gjendet edhe restauranti modern ku klientët mund të presin veturën e tyre në kushte shumë komode.
  • Si rezultat i punës së palodhshme Baki Automobile mori shumë mirënjohje dhe referenca, ndërsa në vitin 2006 u shpërblye me çmimin “Gjilpëra e artë” nga Volkswagen AG për performancë dhe sukseset e arritura , shpërblim prestigjioz për një partner të Volkswagen.
  • Për të arriturat e Baki Automobile merita të veçanta ka menaxheri gjeneral dhe lideri z. Baki Abdullahu i cili studio dhe punoi në Gjermani dhe me përvojën e tij 25 vjeçare në industrinë e automobilizmit, posaçërisht në shitje dhe servisim ka bërë që autoshtëpia BakiAutomobile të zhvillohet dhe rritet gjithnjë e më tepër duke ju ofruar klientelës kualitet të lartë dhe besueshmëri.
  • Ekipa e menaxhimit përfshinë edhe menaxher të tjerë, 60% prej tyre kanë punuar dhe studiuar në Gjermani në industrinë e automobilizmit.
  • Pjesa tjetër e stafit janë poashtu me kualifikim të lartë, marrin pjesë rregullisht në trajnime të ndryshme në Gjermani dhe flasin rrjedhshëm gjuhën gjermane dhe angleze.
  • Krahas profesionalizmit njerëzor te Baki Automobile shërbimi kualitativ arrihet me anë të Software-ve, kompjuterëve dhe aparaturave më të sofistikuara të cilat i rekomandon prodhuesi.

Foto Galeria

Back to top