Mirë se vini te Baki Automobile – Partneri Juaj për Volkswagen
Partneri juaj Eksklusiv për SEAT

Seat

Partneri Juaj Eksklusiv për SEAT

Krahas profesionalizmit njerëzor te Baki Automobile shërbimi kualitativ arrihet me anë të Software-ve, kompjuterëve dhe aparaturave më të sofistikuara të cilat i rekomandon prodhuesi.

Me shume
NEW SEAT IBIZA
.
Me shume
SEAT LEON 5D
.
Shiqo Çmimoren
SEAT ARONA
My Subtitle
Me shume
SEAT ATECA
My Subtitle

Lajmet për eventet tona.

Back to top