Baki Automobile - Partneri juaj për Volkswagen

Baki Automobile është lider për shitje dhe servisim të veturave në Kosovë, si dhe përfaqësues i autorizuar për shitje dhe distribuim të brendit Volkswagen dhe Škoda.

Baki Automobile vepron nga viti 1999 dhe gjatë këtyre 15 viteve përvoja e sjellur nga Gjermania që nga vitet e ’70-ta ka bërë që Volkswagen të jetë brendi më i kërkuar në tregun e Kosovës.
Gjatë kësaj periudhe autoshtëpia Baki Automobile ka importuar vetëm produkte dhe pjesë origjinale të Volkswagen dhe Škoda. Zgjerimi i aktivitetit të veprimtarisë dhe numri i madh i klientëve kërkoi detyrimisht edhe shtimin e punës, shtimin e numrit të punëtorëve, perfeksionimin e tyre në fusha të caktuara, blerjen e aparaturave speciale dhe zgjerimin e hapsirës punuese.
Në qershor të vitit 2008 u përurua objekti i ri i pari në Ballakan dhe i dyti në Europë “Modul konzept” në magjistralen Prishtinë – Ferizaj, objekt ky i licencuar nga Volkswagen AG.

 

Golf I Ri – Gati per te ardhmen

2017-03-09

Volkswagen zhvillon edhe më tutje ikonën e makinave kompakte

§  Vit pas viti, rreth një million njerëz përzgjedhin të blejnë Golf. Për më shumë se katër dekada, një Golf i ri ka dalë nga linja e prodhimit mesatarisht çdo 40 sekonda. Shumica të konfiguruar me porosi speciale nga klientët.

§  Për të gjithë këta klient besnik Volkswagen ka vëne në dispozicion Golfi -n i ri. Tani më prodhimi i modelit të rifreskuar Golf ka filluar dhe porositë e para janë duke u shpërndarë. Bashkarisht me tregjet botërore edhe në Kosovë mbërin modeli më i ri i Golf, me tekonologjinë e fundit bashkohore të motorëve TDI dhe TSI, një dizajn të rifreskuar, sisteme të asistencës në vozitje që nuk janë përdorur më herët në këtë kategori, dhe komplet një brez të ri të sistemeve “infotaiment”. Golf i ri vjen edhe më i paisur duke filluar nga pako Trendline e cila tani përfshinë dirta të pasme LED, dhe infotaiment sistemin (Composition Colour) si paisje standarde.

§  Modelin e ri Golf mund ta gjeni në sallonet e VW në Kosovë duke filluar nga data 10.03.2017

§  Ju mirëpresim në Baki Automobile ! – Gati për të ardhmën !

New Volkswagen TIGUAN Experience 2016

Partneri juaj i Autorizuar nga Volkswagen ishte prezent në Konferencën internacionale të modelit më të ri Volkswagen Tiguan 2016, konferencë kjo e cila u mbajt në Portugali.

Për të ndarë me ju eksperincën e veçantë të VW Tiguan 2016, ju sjellim pamje ekskluzive nga prezantimi i këtij modeli.

Ndërsa nga data 28.03.2016 mund të bëni porosinë te Partneri juaj i Autorizuar nga Volkswagen Baki Automobile, për modelin e ri të shumëpritur VW Tiguan 2016.

Na gjeni ne rrjetet sociale

░░░░░  Facebook  ░░░░░

░░░░░  Twitter      ░░░░░

░░░░░ Instagram  ░░░░░

 

Back to top