Scroll to top

Aksionet dhe Modelet e fundit

Nxitoni dhe përfitoni nga oferta më e volitshme për ju!


Baki Automobile në partneritet me Raiffeisen Bank dhe kompaninë e sigurimeve Illyria ju mundëson të bëheni me veturën tuaj të ëndërrave ku së bashku me të ju përfitoni edhe:

☑️Regjistrimin e parë Falas,

☑️Interesin preferencial,

☑️Kasko me çmim preferencial,

☑️Autobartje 24/7 dhe mbi të gjitha,

☑️Sjelleni veturën e vjetër dhe bëhuni me veturë të re.

Bëhuni pjesë e kësaj SUPER oferte!

MODELET E FUNDIT

Shiko të gjitha
Shiko të gjitha
Gjërat e reja fillojnë këtu me ID.3 i cili shënon fillimin e një epoke të re, dinamike në botën e lëvizjes elektrike. Dhe për njerëzit që janë në kërkim të veturave elektrike. E ardhmja është gati me ID.3 .