Mirë se vini te Baki Automobile – Partneri Juaj për Volkswagen
Partneri juaj Eksklusiv për SEAT

Golf I Ri – Gati per te ardhmen

Golf I Ri – Gati per te ardhmen

2017-03-09

Volkswagen zhvillon edhe më tutje ikonën e makinave kompakte

§  Vit pas viti, rreth një million njerëz përzgjedhin të blejnë Golf. Për më shumë se katër dekada, njëGolf i ri ka dalë nga linja e prodhimit mesatarisht çdo 40 sekonda. Shumica të konfiguruar me porosi speciale nga klientët.

§  Për të gjithë këta klient besnik Volkswagen ka vëne në dispozicion Golfi -n i ri. Tani më prodhimi imodelit të rifreskuar Golf ka filluar dhe porositë e para janë duke u shpërndarë. Bashkarisht me tregjet botërore edhe në Kosovë mbërin modeli më i ri i Golf, me tekonologjinë e fundit bashkohore të motorëve TDI dhe TSI, një dizajn të rifreskuar, sisteme të asistencës në vozitje që nuk janë përdorur më herët në këtë kategori, dhe komplet një brez të ri të sistemeve “infotaiment”. Golf i ri vjen edhe më i paisur duke filluar nga pako Trendline e cila tani përfshinë dirta të pasme LED, dhe infotaiment sistemin (Composition Colour) si paisje standarde.

§  Modelin e ri Golf mund ta gjeni në sallonet e VW në Kosovë duke filluar nga data 10.03.2017

§  Ju mirëpresim në Baki Automobile ! – Gati për të ardhmën !

Back to top