Mirë se vini te Baki Automobile – Partneri Juaj për Volkswagen

Ofertat e fundit

“HAPPY SUMMER”

Baki Automobile në bashkëpunim me Raiffeisen Leasing dhe kompaninë e sigurimeve Illyria, ka përgaditur për një ofertë speciale për veturat Volkswagen dhe Seat.
Të gjithë klientët që shfrytëzojnë këtë fushatë për blerjen e veturës së re përfitojnë:

– INTERES PREFERENCIAL!
– ALL INCLUSIVE!

“ALL INCLUSIVE”

Baki Automobile në bashkëpunim me Raiffeisen Leasing dhe kompaninë e sigurimeve SIGAL, ka përgaditur për një ofertë speciale për veturat Volkswagen.
Të gjithë klientët që shfrytëzojnë këtë fushatë për blerjen e veturës së re përfitojnë:

– INTERES PREFERENCIAL!
– 0% PJESËMARRJE!*
– REGJISTRIMI DHE SIGURIMI I PARË – GRATIS!
– KASKO PËR VITIN E PARË – GRATIS!
– EKSTRA DHURATË: TV SAMSUNG HD – GRATIS!

DOGANA 0%!
Përfitoni nga çmimet e lira për automjete të reja.

Nga data 1 Prill 2016 me hyrjen në fuqi të MSA-së, të gjitha veturat e reja, të cilat prodhohen në shtetet anëtare të Bashkimit Evropian, janë të liruara nga taksa doganore.
Tani mund të bleni Volkswagen-in tuaj të ri pa paguar taksa doganore!

Volkswagen Garanci e zgjatur, për një miqësi të gjatë.

Volkswagen ju ofron teknologji të avancuar, dizajn progresiv, cilësi të lartë dhe shërbime servisi superior. Ofertën e pasuruam me programin special – Volkswagen Garanci e zgjatur.

Volkswagen Garancinë e zgjatur mund ta blini për çdo automjet të ri të shitur nga gama e Volkswagen-it dhe në këtë mënyrë automatikisht ta zgjasni vlefshmërinë e garancisë standarde dyvjeçare në tre, katër ose pesë vite…

New Year Gift for You

Për të gjithë klientët e interesuar për blerje të veturave të reja, me financim nëpërmes Raiffeisen Leasing, ju njoftojmë se kompania jonë ka filluar një kampanjë me kushte speciale për këtë fundvit.

Kushtet speciale janë:

– Zbritje speciale për të gjitha automjetet Volkswagen…

4 GOMA TË DIMRIT – GRATIS!

Ju njoftojmë se Baki Automobile ka filluar një kampanjë të re. Për çdo klient që do të blej veturë të re tek ne, përveç zbritjes speciale në veturë klienti do të përfitoj edhe 4 Goma të dimrit GRATIS!

Oferta vlen për të gjitha modelet Volkswagen.

Vlefshmëria e ofertës është prej 01 Dhjetor 2015 deri më 31 Dhjetor 2015.

Back to top